Home

Contact

EN
Bízza ránk a technikai részleteket

Vizuális megjelenés. Internetes megoldások.
Vizuális megjelenés. Online, offline megoldások. Internetes marketing, online marketing. Partner Programok.

Grafika, nyomda, honlapkészítés, honlap tervezés, kiadvány tervezés, online marketing
 GRAFIKA, NYOMDA  •  HONLAPKÉSZÍTÉS  •  HÍRLEVÉLKÜLDÉS  •  FOTÓ VÁSÁRLÁS  •  PARTNEREK  •  KAPCSOLAT


PayPal számla nyitása - Vásárláshoz, pénz küldéséhez, pénz fogadásához.


A Paypal internetes bankszámla, több mint száz országban működő biztonságos online fizetési hálózat. Tranzakciókor levonnak kisebb összeget. A PayPal általában minden dombornyomott, VISA, Mastercard, American Express és Discover emblémával ellátott bankkártyát elfogad, de a kiállító bank rendelkezésétől függően elfogadja a VISA Electron és a virtuális internetkártyákat is. A PayPal számlát használhatjuk internetes vásárláshoz, ebay vásárlás kifizetéséhez, pénz küldéséhez, fogadásához. A számlanyitás ingyenes, a tranzakciós díjak alacsonyak. Ahhoz, hogy Internetes, online bankon keresztül tudjunk fizetni vagy az ide érkezett összeghez hozzájussunk, rendelkeznünk kell hazai bankszámlával és a hozzátartozó dombornyomott bankkártyával (VISA, Mastercard) is.


Számla nyitásához kattintson a képre.


Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

  • Töltse ki a regisztrációs űrlapot. A név és cím megadásánál valós adatokat használjunk, amelyek megegyeznek a később megadandó bankkártyán, illetve bankszámlánkon szereplőkkel.
  • Az egyik legfontosabb adat az elektronikus levélcímünk. Ez lesz a bejelentkezéskor a login nevünk.
  • Válasszunk megfelelő erősségű jelszót (Password).
  • Két titkos kérdésre szükséges válaszolni. Ezzel tudja magát azonosítani, ha elfelejtené a jelszavát.
  • A hitelesítéshez kérik egy érvényes bankkártya adatainak megadását, azonban a regisztráció enélkül is érvényes. A PayPal számlához bármikor rendelhetünk egy vagy több bankkártyát. (A rendszer csak dombornyomású bankkártyát fogad el!)
  • A regisztrációt követően kapunk a megadott e-mail címre egy aktiváló linket, melyre rákattintva befejeződik a regisztráció, és aktiválódik a számla.
  • A PayPal oldalon regisztrálni kell egy saját hazai bankszámlát, ez a Profile menüpont alatt a Bank Accounts résznél tehető meg. Bankkártya hozzáadása az Add Credit Card menüpont alatt végezhető el.

AlertPay számla nyitása


Az Alertpay is Internetes bank, a PayPal mellett a legnépszerűbb bankok közé sorolják. A számlanyitás, valamint a kimenő átutalás is teljesen ingyenes, a tranzakciós díjak is alacsonyak. A név és cím megadásánál valós adatokat használjunk, amelyek megegyeznek a később megadandó bankkártyán, illetve bankszámlánkon szereplőkkel.


Számla nyitásához kattintson a képre.
A regisztrációt követően kapunk a megadott e-mail címre egy aktiváló linket, melyre rákattintva befejeződik a regisztráció és aktiválódik a számla. A regisztrációt követően a megadott e-mail cím lesz az Alertpay számlaszám (azonosító). A későbbekben az e-mail címmel és a megadott jelszóval beléphet a számlára. Az elkészült számlát a későbbiekben hitelesíteni kell a Profile/Verification menüpont alatt.
SZOLGÁLTATÁSOK: Reklámgrafika, grafikai tervezés, nyomda, könyvkiadóEgyedi honlap tervezés, CMS honlap készítésBöngészőből, online szerkeszthető honlap készítése Könyvkiadás, céges reklám kiadványok készítéseLogó, arculat, banner tervezésKiadványok tervezése, nyomdai kivitelezéseHTML hírlevél készítés, hírlevél küldésOfszet nyomda, digitális nyomtatás, nyomdai előkészítésHagyományos és CMS honlapkészítés, honlap tervezésKeresőoptimalizálás (SEO), honlap karbantartásTárhely, domain regisztráció

PARTNER AJÁNLATOK: Fotók vásárlásaUtazás - SzállásfoglalásRepülőjegy foglalás, repülőjegy vásárlásBeléptető rendszerek

Internetes bankok - Számla nyitásaPartnerek, partnerprogramok