Home
ContactBízza ránk a technikai részleteket

Vizuális megjelenés. Internetes megoldások.
Vizuális megjelenés. Online, offline megoldások. Internetes marketing, online marketing. Partner Programok.
Grafika, nyomda, honlapkészítés, honlap tervezés, kiadvány tervezés, online marketing


      Honlap, weblap sablonok, honlapkészítés, honlap tervezés, banner készítés
Amikor honlapot vagy kiadványt készítünk, a legtöbb esetben szükségünk van legális, liszensszel rendelkező fényképekre, fotókra, bannerekre, ikonokra, vektoros illusztrációkra. A képek már nagyon olcsón, gyorsan, online megvásárolhatók.

A képek beszerzése nagyon egyszerűen történik. Az oldalakon először regisztrálnunk kell, majd a megadott jelszóval és felhasználói névvel léphetünk be a fiókunkba. Ha nem tudunk rögtön dönteni, melyik képre van szükségünk, elmenthetjük a kedvenc képeket, melyeket később is megvásárolhatunk. Vásárláskor fizethetünk PayPal-lal, dombornyomott bankkártyával.Fotók, képek vásárlása honlapokhoz, kiadványokhoz

Online fotó vásárlás. Regisztrációt követően a megadott felhasználó névvel és jelszóval léphetünk be saját adminisztrációs felületünkre, ahol online megvásárolhatók a kiválasztott fotók, képek. A megvásárolható képek ára a letöltési mérettől függ. Honlapokhoz elég a kisebb méreteket megvásárolni, nyomtatandó kiadványokhoz nagyobb méret szükséges. Krediteket vásárolhatunk az oldalakon, általában 20 dollártól indulnak az árak, ezért az induló összegért a képmérettől függően 1-15 kép közötti mennyiséget tudunk letölteni. Ha ennél többre van szükségünk, érdemesebb a kedvezőbb árú, nagyobb krediteket (előfizetős csomagokat) megvásárolni. Fizethetünk PayPal-lal, dombornyomott bankkártyával.

A fotók keresése kulcsszó, kereső kifejezés vagy kategóriák alapján történik. Írja be a keresőbe, milyen témájú képet keres (pl. iroda, elfoglalt üzletember, ikonok, business, services, computer icon, stb.).  
A fotóáruház elérhető magyar, angol, német, spanyol, francia, olasz, lengyel, és még sok más nyelven is.
fotók, képek, vektoros grafikák - online vásárlás, fotóáruház   Fotók, képek - online vásárlás  Ikonok - online áruház

Mozgóképek, fotók, ikonok, audiók - online vásárlása  Fotók, képek, ikonok, vektoros grafikák - online áruház  Audió, fotó, kép, vektoros grafika, ikonok - online vásárlás