Home
ContactBízza ránk a technikai részleteket

Vizuális megjelenés. Internetes megoldások.
Vizuális megjelenés. Online, offline megoldások. Internetes marketing, online marketing. Partner Programok.
Grafika, nyomda, honlapkészítés, honlap tervezés, kiadvány tervezés, online marketing

PayPal számla nyitása - Vásárláshoz, pénz küldéséhez, pénz fogadásához.


A Paypal internetes bankszámla, több mint száz országban működő biztonságos online fizetési hálózat. Tranzakciókor levonnak kisebb összeget. A PayPal általában minden dombornyomott, VISA, Mastercard, American Express és Discover emblémával ellátott bankkártyát elfogad, de a kiállító bank rendelkezésétől függően elfogadja a VISA Electron és a virtuális internetkártyákat is. A PayPal számlát használhatjuk internetes vásárláshoz, ebay vásárlás kifizetéséhez, pénz küldéséhez, fogadásához. A számlanyitás ingyenes, a tranzakciós díjak alacsonyak. Ahhoz, hogy Internetes, online bankon keresztül tudjunk fizetni vagy az ide érkezett összeghez hozzájussunk, rendelkeznünk kell hazai bankszámlával és a hozzátartozó dombornyomott bankkártyával (VISA, Mastercard) is.

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

  • Töltse ki a regisztrációs űrlapot. A név és cím megadásánál valós adatokat használjunk, amelyek megegyeznek a később megadandó bankkártyán, illetve bankszámlánkon szereplőkkel.
  • Az egyik legfontosabb adat az elektronikus levélcímünk. Ez lesz a bejelentkezéskor a login nevünk.
  • Válasszunk megfelelő erősségű jelszót (Password).
  • Két titkos kérdésre szükséges válaszolni. Ezzel tudja magát azonosítani, ha elfelejtené a jelszavát.
  • A hitelesítéshez kérik egy érvényes bankkártya adatainak megadását, azonban a regisztráció enélkül is érvényes. A PayPal számlához bármikor rendelhetünk egy vagy több bankkártyát. (A rendszer csak dombornyomású bankkártyát fogad el!)
  • A regisztrációt követően kapunk a megadott e-mail címre egy aktiváló linket, melyre rákattintva befejeződik a regisztráció, és aktiválódik a számla.
  • A PayPal oldalon regisztrálni kell egy saját hazai bankszámlát, ez a Profile menüpont alatt a Bank Accounts résznél tehető meg. Bankkártya hozzáadása az Add Credit Card menüpont alatt végezhető el.